This wonderfull brake week! <3

Hejsan allesammans!! <3
Har det inte varit en helt underbar helg vecka eller vad! :D
Jag har haft det så kul hela veckan, jag har träffat kompisar, gått på bio, hängt med min nya pojkvän och hans "kyrkgrupp" (som faktiskt var väldigt trevliga faktiskt! :D) , Min systerson Johansess har fyllt 7 år (nu i lördags to be exact) pluggat lite grann och så klart - gjort om min blogg lite ;)
I början av lovet, på lördag till söndag, så kom några av min kompisar hem till mig och nattade, fast tja vi kanska somnade nårea timmar mellan ca 4.40 till 7 tiden :S men det var jätte mysigt ändå! :D
Det var jag, Andréa, Valeria och Ines.
Vi skulle igentligen se på filmer, men vi gjorde en massa annat istället. Vi gjorde en massa saker men det är hemligt tyvärr ;D men mitt i natten så bakade vi brownies!
Vi snackade en massa, skojade och kom på lekar mm Det var skit kul trots att vi inte gjorde något direkt:P
Här är några bilder:
På Tisdagen ver det en till sleepover men hemma hos min pojkvän :)
..hahaha tänk inte snuskiga tankar nu! XD det var inte en sån "sleepover" XP
Nej, det var Jag, Olle (min pojkvän) Och våra kompisar Andy (som igentligen heter Andreas) och  Alex :)
Vi såg på film och myste och åt tackos! :d DEt var jätte kul det också, jag spöade killarna i tv-spel senare på kvällen! ..eller tja..Förasa gånen jag van så var Olle och jag i finalen och han vägrade slå mig så jag vann, Jag vet jag är hemsk! xP Men i den andra finalen som jag van så var det jag, Andy och Alex. OCh medans dem slogs vid kanten så puttade jag ner dem! XD fast dem gillar att säga att dem tog livet av sig och att det var därför jag vann.
Men vi alla vet ju saningen och den är ju det att jag är GRYM!! hahahaha :D
På Onsdagen så åkte vi alla från overnattningen och träffade upp några som vi skulle på bio med :)
Alla kunde oturligtnog inte komma, men det var kull ändå. DEt var Andréa, Simon, Andy, Olle och Jag.
Men Valeria och hennes syster Vendela hängde med oss innan filmen började, dem hade ett möte att gå på så dem kunde inte hänga med :( Och Alex skulle till frisören så han kunde inte heller, det var några andra som också hadde förhinder. Men vi ska på bio på Fredag nästa vecka igen så då kommer nog nästan alla att komma med hoppas vi! :D vi ska se på Trassel,  svenska elle engelska har vi inte kommit fram till än.
Men det kommer att bli riktigt kul tror jag, jag längtar verkligen tills vi ska se den, jag har viljat se den ett tag nu den verkar vara skit rolig! :D
Men i allafall så efter filmen följde en övernattning hos mig igen. På morgonen så tog vi bussen hem, men jag åkte in till gbg. Jag skulle träffa VAleria och Andréa och plugga lite, vår skola hadde uppet under lovet så att man skulle kunna göra det. Villken trevlig skola vi har igentligen :) nu när man tänker på det. ¨
Men i allafall så träffades Jag och Olle på fredagen och gick till hans kyrk grupp, eller tja det är en ungdoms grupp från kyrkan igentligen. Men dem var väldigt roliga och trevliga! :D Jag hoppas verkligen att jag kommer att få träffa dem igen. Det var några som skulle sova över där i församlingshemmet och se på filmer, vi åt en jätte god kyckling och pasta salad med dressing.
Min kompis Jesper var där också, så det blev extra kul när han dök upp :)
Vi såvde inte över i församlingshemmet utan vi gick hem till Olle och såg på filmer och sov där istället. :) det var faktiskt mysigare tror jag.
Och Igår så fyllde min systerson 7 år!! Ett hipp hipp hurra för ett underbart födelsedags barn! :D <3
Grattis Johaness!!
Han hadde ett jätte fint kalas på lek och bus landet, i spindelmanen-rumet. Det var bara pojkarna i hans klass där så det var inte så många som kom, men dem hadde kul ändå verkar det :)
Här är en bild på Johaness, Hans mamma (sara) och hans morfar (Christer) tidigt på morgonen:
Och Idag..Tja det är sista dagen på lovet och jag har tre olika prov, läxförhör och uppsattser och ett filmmanus och rekvesita att vara klar med tills imorn, på måndag. Första dagen skola efter lovet.
Men jag frår se mina kompisar och min härliga pojkvän igen så det är väl värt det tror jag ;P
Hej svejs på er! Och ha en härlig söndag innan slav arbetet kan börja igen! :P
åh och glöm inte att sätta på kanal 1 ikväll klockan 21.00 för att se på Sherlock Holmes!! <3 I love that serie.. and the movie!! <3<3
men tja.. Hej Då.

RSS 2.0