Vi saknar dig.

STAKARS LILLA MATILDA!!!! :( Vi saknar dig jätte mycket. Vi hoppas verkligen att du mår bättre snart!
 

. . Jenny är bäst, House!!

Här är en rolig liten bild av House som jag fått av min jätte snälla, coola vän Jenny!! :D


. . Och nu sitter alla i skolan.

Hej. Nu är jag hema igen! . . Men igentligen inte eftersom jag just nu sitter i skolan med jenny och bloggar lite. :)
Det är första skoldagen på det nya året och nu sitter alla i skolan.
Förutom Elias (min brosa) som fyller 18 år idag!! XD Grattis Elias!! Han fick vara ledig idag!)

På fredag så ska jag till Ihgr (the international highschool of gothenburg region) och följa med en elev runt, jag undrar vad jag ska få göra då? Det börjar 09.15 och så ska jag följa med den här personen runt ända till lunch tid. Så jag tänkte gå och äta något på burger king och sedan gå på bio, kanske ska jag se sherlock holmes eller en annan film som jag nyss fick höra om från jenny, the imaginarium of doctor parnassus Och gissa vad?!?!?!
Johnny Deep är med i den!!! :D Jippi! Jag har verkligen saknat att se hans ansikte på den vita duken! Men nu så är snyggingen tillbaka! XD

           
Men jag måste nog gå nu. . Vi ses!    (Är han inte läcker!!:D)


Ett snabbt litet hallå!

Hejsan på er allihopa. Jag hinner nog inte skriva så mycket just nu eftersom vi snart ska ut på stan och frysa ihjäl! Jo ni förstår Mel älskar att vara nyttig! Vi andra, ja, kort sagt så hatar vi det. :O Det är hemskt!!
Men som man brukar säga En för alla och alla för en.
Men så fort Mel sa det när vi andra satt i den mysiga soffan och tittade på Scary Movie så hoppade vi på henne och försökte i stort sätt döda henne. . Det blev inte så lyckat. Typiskt!!
. . Låg historia kort, så blev det så att vi alla tillslut gick med på att gå ut i det här hemska, kalla, brutala vädret!
i utbyte med att vi skulle ha en munk-ätartävling med fem munkar var och att ingen ska få slicka sig om munen!! (= Mels värsta mardröm! Moohahahahah!!)
Men som hon sa, Alla för en och en för alla. . . .

OMG!!

Jag sitter här med mina kompisar och bloggar lite och sådant. :)
Allt var frid och fröjd. Vi gick in på olika bloggar, läste sådant som fick oss alla att få tårar i ögonen. . Eller bara skratta så mycket att vi nästan ramlade ner på golvet! :D 
En av bloggarna vi gick in på var, Failblog (ni måste gå in på failblog den är JÄTTE rolig!!!) filippas blogg (matildas lills systers blogg, hon är så sött!) 
och så vidare. .
Vi blev lite inspereade av failbloggen så vi tyckte att vi skulle ut på internet och leta efter något att skicka in till dem.  Det var då det hände. .

Först så googlade vi på några olika ord och meningar, det var skitkul! (specielt när nicks farsa kom in och kollade vad vi gjorde och vi hade precis gått in på failblog!! XD (okej,okej det kanske inte var så kul för honom men vi andra skrattade så mycket att det gjorde ont!!) XD ni skulle ha sett hans ansiktsuttryck!
Men iallafall. . vi gick tillbaka med att googla lite. . Det var då vi snubblade över det som först verkade harmlöst och gulligt som sedan blev till en syn man aldrig kan få ut ur huvudet. .

Först såg vi den här sötta lilla varelsen! Alla sa nästan samtidigt, ÅÅåååå! X) Guligt!



Sedan såg vi den här, den var självklart lite rolig och söt, men ändå skrämande! jajks! som min vän nick sa.


Sedan kom den här. Lite sötare än katten från underlandet ovanför kanske..

 
Det blev helt tyst när vi såg nästa bild. Alla satt tysta för jag vet inte hur länge. Efter ett tag kunde man höra en röst långsamt säga; Oh. .My. .God. .! Sedan sa alla i nästan samma andetag. .Creepy!!


Sedan tog vi en liten paus och gick ut på ett här i Gbg på ett mysigt litet café.
Vi hade jätte kul :) Men sedan ringde Mels pappa och när han fick reda på att vi var ute vid en sån sen timme (hans ord inte mitt) så sa han att om vi inte gick hem direkt så skulle han ringa nattas och nicks farsa och säga till honom att gå ut på stan och leta rätt på oss. .Osv..
När vi fick höra det här så skyndade vi oss hem så snabbt som möjligt! Ni förstår deras farsa är väldigt snäll och så men ni vill inte ha honom rännandes på stan och leta efter er så här sent! Han kan och kommer skämma ut er så snabbt han får chansen. Tro mig, jag har haft första plats i publiken när han har skällt ut nick eller natta och det var ingen vacker syn. Men lyckligt viss så tycker han inte om att läxa upp andras barn, så som mig själv, så han bara tittar på dig och sedan klappar dig på ryggen och frågar om du vill ha en kopp te och ler.. (det är riktigt läskigt. . Mycket mer skrämmande än om han skulle skälla på dig!)

När vi väl var hemma i deras stora vardagsrum framför datorn igen så kunde vi se hans ansiktsuttryck från dörröppningen där han stod och kände sig stolt. Och vid det ögonblicket så viste vi allihopa att Mels farsa hade ringt någon minut innan vi kom in genom ytterdörren..
Vilken hemsk tanke sa nick när vi sedan började prata om vad som säkert skulle ha hänt om vi bara hade kommit fem minuter senare än vad vi gjorde. . Och vi alla rös vid den hemska kommentaren. .

Ha inte några mardrömmar nu bara, Med många vänliga hälsningar Anna och co. <3


RSS 2.0