Moohahaha!

 

Jag har lite småtråkigt idag. Jag ska skriva en uppsats till svenskan och den ska lämnas i imorn! Och jag har inte ens börjat!! (dramatisk snyfftning)... Men , tja, jag antar att jag fär lägga lite av skulden på mig själv. För jag menar, jag har ju haft ca två veckor på mig. (sarkastiskt haha) 8P

 Men efter som jag har så tråkigt nu så ska jag ut till göteborg imorgon och erövra världen!!! 8D  MOOHAHAHAHAHAHAHAH!!!!!!!!  8D HAHAHAHA!! 8D Vill ni hänga med????!! 8D........(nu känner jag att ett onskefult skratt är på gång..)  MOOHAHAHAHA!!! (JA! där satt den!XD)


Have a craisy day!!    /Love Anna <3

Den säger allt! :P


Jag gillar inte...

 Jag tycker inte om doktorer!
Nu så har jag jätte ont pga att min doktor tyckte att jag skulle ta bort ett födelsemärke på ryggen bara för att han tyckte att det såg lite farligt ut.
Jag tycker inte om min doktor. 8( på grund av honom så har jag 5 små stygn på ryggen under vänstra skuldran.
Jag tycker inte om min doktor. När han skulle ge mig lokalbedövningen så gjorde det jätte ont!! .. Och det var en jätte stor spruta!! X( JAG TYCKER INTE OM SPRUTOR!!!
För när de ger en en spruta för bedövning så gör det ju jätte ont!! (snyfft, snyfft!!)
De borde hitta på något som bedövar innan de ger en bedövnings sprutan! (dramatisk snyfftning!!!) X( !!


 I`M in pain!!! snyfft, snyfft.

8/ I hope you have a better day then I did.  / Love Anna<3


Tjabba!

Hallå. I see you. can you see me? hahaha.
Tjabba! hur är läget med er då? :D För mig är det ganska så toppen. :D
Förutom att jag ska till docktorn imorn pga att jag (de jä#a idioterna, som vi kallar läkare)
tycker att jag ska till de imorn för att de tror, jag säger det där igen tror (ja det kändes bra! :D) att jag är sjuk! Men jag menar bara, att om man är läkare så borde man väl veta om någon e sjuk eller inte!? ELLER?! 8-0 ...

Eller så är det så här... Att alla läkare igentligen inte är läkare .. utan något annat konstigt..som till exempel..heemm..eeee..  så..Kanske de är SNIGLAR!! JA JA !! Det är de!! XD !!
För de gör ju allt så långsamt, och man vet ju nästan alldrig vad de säger!! Och om man lyckas få de att skriva ner något så ser man ju inte vad det står!
För på något mystiskt sätt så lyckas de inte bara skriva så att man inte fattar vad de säger , utan när man blir iväg skickad till någon annan läkare tvärsimot (dvs. Att de drar upp en ur stolen och knuffar ut en genom dörren och pekar på en annan dörr och säger "gå", "fort" eller "gå och besvära honom istället!") så gör man det och vad händer då, jo man kommer till en exakt likadan gamal gubbe som bara sätter sig och stirar på en med en förunderlig blick (i ca 5 -10 minuter)
Och sedan tittar på lappen från den andre läkaren, från andra sidan koridoren, och säger "hhmmmmmmmm" och ger dig en snabb blick, som om han helt plötsligt är rädd att titta på dig. Säger han "tja..Det här är knepigt...Hhmmmm!" (och efter ytterliga 5 - 10 minuter som du nu har slösat bort från ditt å så korta liv)

Så lyfter han långsamt på huvudet och säger "tja. Efter att ha tänkt igenom detta noga så har jag kommit till en slutsats.. Att jag har lunch nu! och att jag ska skicka tillbaka dig till Dr Berntson!" (säger han stolt som om han precis har kommit på ett botemedel till canser...!)
...Så självklart så reser du dig upp och går med tunga steg över till Dr Berntson. Och så fort du har kommit in igenom dörren så stirar han på dig som om du hade en enorm yxa som satt fast i huvudet..( och vid det här laget så önskade du att du hadde det.)
Så tittar han dig i halsen och säger du har "halsflussss!!" (med ett utdraget sssss) .....^_^.....Och vid det här laget så vill du döda de alla!!!!! :@!!


Så mitt råd till dig är; att om du ska till doktorn ta gäna med dig en spännande bok och en stor kaffelatte!!!

Men efter att ha läst denna långa text så är ni nog lite trötta..(Jag vet att jag är det, :D haha!) Så...


Godnatt!!  /Love your´s senserly Anna.. (jag tror att det stavas så..! MEn jag är för tröt för att orka ändra det nu.. haha!) <3

Wat´s up?

Tjabba! :D so..Wat´s up whit you?
Jag hinner inte skriva så mycket idag pga läxor och sedan så ska jag till gbg och chilla lite.
Men något riktigt sjukt hände igår, jag satt på mitt rum och lyssnade på guns and roses och då helt plötsligt så hörde jag att någon ropade mitt namn, så när jag stängde av musiken och ropade tillbaks fick jag inget svar så jag gick ut och kollade. och då jag svär.. såg jag någons skugga, men en sekund senare så va den borta.. Detta kanske inte låter så konstigt.. Men saken var den att jag var helt ensam i hela huset!! 8D så jag fick lite panik och för säkerhets skull så gick jag igenom hela huset. Men ingen var där. Och när jag gick upp på mitt rum igen och satte på musiken så hörde jag någon ropa igen!!! >D Jag dog nästan , men ingen var i huset förutom min hund, min katt och jag!!! >D AAAaaaaa!!!!
Jag dog!!! >D !!

Have a spoky day!! love Anna <3

So..Want to play?

 I`m so bored! Matilda är i Stokholm , Natta och Nicklas är i Medelhavet och jag sitter här. JAG HAR TRÅKIGT!! But What the fu###!!!
 I`m on a killer mood!! Moohahahah!! :D .. Men nu så ska jag gå ut med djävuls hunden , Ruff!! :D

Have a killer day! Love Anna <333   (Moohahaha!!!) :D

OOH MY GOOD!!

Jag svär det är damm på alllt här inne!!
Ha ha ha. :D Men allvarligt så måste jag nog börja skriva lite oftare..  . Jag menar titta bara! Det här skrev jag för evigheter sedan.
Men nu lovar jag att jag ska "FÖRSÖKA" att vara inne och skriva som.. Kanske en gång i veckan.. OM jag har tid alltå.. HAHA :D

  - I Love ya all.  Kram Anna

RSS 2.0