Happy, Happy Halloween!!

It`s going to be aswome!! <3
Have fun. You´r friend / anna. :D

Äntligen!

Jippi!! :D
Nu är det äntligen Halloween!!! . . . Eller ja, Halloweenweek, som jag kallar det. :D En hel vecka med massa kul och skoj! XD Jag ÄLsKAR Halloween!!! <3333
och vet ni, (ni vet säkert men jag ska säga det ändå! Haha) Att på kanal 400 så har de skräck-maraton! Okej alla filmerna kanske inte är skräkisar, men de (flesta) är faktiskt ganska bra. :P
Om ni undrar varför det är en bild på Tingeling/ Tinkerbell som en goth version, så är det för att det är så jag kommer att klä ut mig på halloween! :P
Det kommer inte bli lika kul utan Natta & co i år på festen, men vi får försöka överleva..(snyfft)
De kommer tyvärr inte med ut i år (För att skrämma slag på alla gamla människor! (6)! ) För att;
Natta har utegångsförbud i år (Smarta föräldrar..) Mel är iStockholm (..Hon överger oss i år) Och Nick . . .Ja. .Han är inte lika kul nu med hans nya Vuxna syn på livet.. MEN det ska vi nog ändra på!! MOOHAhahahaha!!!
Så då blir det Jag, Nick Och några andra roliga människor! (Hrmm, jag har kommit på att jag borde nog lära mig deras namn snart. . Snart alltså...)
Snart = Inte inom den Snaraste framtiden. .HAHahahaha!! :P
Happy Halloween! :D /Love Anna <3

Gymnasiemässan!

Hej! Idag har jag varit på gymnasiemässan i gbg,
med min klass. Jag gick och kollade på en skola med media och en internationell skola, där man allt är på engelska. Jag gick omkring med Jenny och matilda. XD Kul!!
Det var faktiskt en grymt rolig dag, men det var lite stressigt ibland! :P
Men rolig och lat som jag är så...(Jag ska inte ljuga för er)..JAG ORKAR inte att skriva mer!! :P (idag alltså.) <3


Have an inteligent day, to day.. Dont wory! You can be an idiot tomorrow! :P  /Love Anna <3

Tjabba Tjena!

 Just nu är jag med några polare :D!
.. någon stans i landet..Jag vet inte direkt var jag är :P ! Men jag vet att jag har kul!! :)
Här är en Bild av mig som Natta tog idag. Om ni undrar varför jag sitter och bloggar just nu medans jag är med vänner..Vissa som jag inte känner! :P .. Så är det för att Natta tvunget ville att jag skulle lägga upp den här bilden som hon tog. Och "medans vi ändå håller på" -Säger Nicks kompis. Så kan vi ju redigera bilden också!
8D AAAAaaaaaaaaa!!!!! Tänkte jag då... Men jag tror nog att jag tänkte lite högt också för de kollade lite konstigt på mig..Innan de knuffade bort mig från datorn dvs. :)
Och självklart eftersom det var en bild av mig så när jag sa "Nej, gör inte så!" så ... (gissa vad de gjorde då. !?!?)
Jo, självklart så gjorde de tvärtimot mig. (suck) Men den blev ju ganska så snygg ändå.

Och Just det!!! <3<3<3<3<3<3<33<3<3<3<3<33<3<3!!
Vi här borta skulle vilja skicka ett stort "ÅÅÅÅÅÅÅÅÅåååååååååå!!!!" Till de söta små turtiduvorna; Matilda och eric, som just nu är hemma hoss Matilda..Akta er så att vi inte kommer och hälsar på och så!! 8D !!


hahaha.


Have a happy, happy day!  /love Anna, Nick, Natta, Mel och de andra..Som jag inte kan namnen på (och jag bryr mig inte.. mycket! MOOHAHAHAHAHAHHAH!!) 8D !!



RSS 2.0