Nu händer allting.

Nu kan man verkligen käna att sommarlovet har startat.
Hela föra veckan sommarjobbade jag, nu ligger jag uppe i 1 541 kr på pricken! Men det tar inte slut där!
På onsdag ska jag jobba 10-15. Med min lön så borde jag vara rik vid månadens slut! :)
Men man måste ju självklart ha lite penger som man stoppar undan till sommarn, så jag börjar nu.

Jag hjälper ju självklart till i mammas affär Pepparmynta Gården i Jörlanda, också så mycket det går.
Det är jätte trevligt att stå i affären och hjälpa. :) Alla är så trevliga och kommer och pratar så mycket att det känns som om man känner nästan alla där, det är väldigt kul faktiskt för de känner igen mig och många vet vad jag heter, men det är nog mest på grund av mamma då. hehe :)



I Söndags så blev jag förkyld och den jäveln hänger kvar än!
I söndags måde jag absolut skit och låg bara och sov hela dagen. I Måndags måda jag ganska mycket bättre i jämförelse med dagen innan, så jag gick ut och solade lite, det var ju så fint väder. :) Och det är ju vetenskapligt bevisat att människan mår mycket bättre om att vara ute i naturen.

Idag känner jag fortfarande att den jävla förskylningen hänger kvar, men ville ut och sola ändå. Men det ville inte vädret tillåta! Nej nej.
Det blåste och var molnit, så jag satt ute en liten stund i min fina nya bikini, safirblå med svarta leopardfäckar på.
Och skrev ner ett Enormt gott recept på lasagn! Ett recept som varit i familjen länge länge, tills jag kom och ändrade lite så den blir mer cremig och krydad. Men tja, mamma hjälpte till lite hon med.
SÅ ikväll ska jag laga min berömda lasangn. När jag ändrade på receptet så sa jag inte det till mina mat gäster från den stora släkten förän de komplementerade det så högt och undrade vad jag hade gjort. Min mammas säkt ville också ha receptet! XD Då blev jag glad.
Och det var så jag blev den berömda Anna i vår familj, med min lasangne. <333

Men nu måste jag gå och förbereda lite till middagen.
Ha det bra // Anna.

Det kungliga bröllopet. Lycka till ;)

Idag gifte sig kronprinsessan Victoria.
Min bror spelade in hela ceremonin, och då menar jag HELA ceremonin.
JAg satte själv på tvn precis i tid för att de skule gå ner algången i kyrkan, men efter det så clickade jag över till kanal 6 och såg på lite komedi. :)

Det var vackert och om ni nu såg själva så säger jag bara, Vilken jävla slöja! Den måste vara runt minst 5-8 meter!
Men jag kommer inte skriva så mycket nu eftersom jag sitter och tittar på bröllops middagen och snart ska de ta fram tårtan det sägs att det var runt 50 stycken olika kockar i köket för den här middagen.
.. Det finns faktiskt ett ordspråk som går, ju mer kockar i köket desto dåligare sopa..
Undrar om det var någon i kungafamiljen som nämde det när de anställde alla..



// Önskar alla dagens bröllopspar ett lyckligt och långtidigt äktenskap. Anna. ;) <3

igen lite försenat..

Hej. :) I helgen så färgade jag håret till en lite mörktbrun färg. Det blev en ytepytte liten färg skillnad mellan där fram och bak på håret från då jag färgade det sist. Men det blev ändå ganska så snyggt! :)
Färgen heter Rosted chesnut. :) det blev lite mörkare än på paketet och med en snygg röd/lilla nyans till det, och det gillar jag!


Skolavslutningen var både rolig,kul och ledsam. Då det faktiskt inte riktigt slog oss att vi kanske alldrig mer ses igen, kanska träffas man snabbt på stan när man springer in i varandra eller så gör man det och låsas inte om varandra.. Några av oss kommer att gå i samma skolor, vissa kanske till och med i samma klass. Men så år det inte för mig.. Jag kommer att sakna er alla så jätte mycket!!! Specielt dem jag kommit närmare nä vissa i klassen, ( inte för att ijag inte kommer sakna dem med förstås..) - Jenny Nilsson, Matilda Lager, Jesper Nilsson, Josefin Åslund- AKA Josse, Linn, måns och malin .osv. .. - jag skäms nu i efterhand att säga att jag inte kan komma på vad de heter i efternamn.. Jag är lite dålig på sådana saker.. : (
Snyfft, de flesta av mina snälla klasskamrater kommer jag inte att få se igen! : (

Men jag ska ike betynga neder mig med sådana eventuella ödsliga händelser.. -Fan vad konstigt jag pratar!! Till och med jag blev lite skraj av det där! 8O

Ni vet var ni kan få tag på mig, sms eller ringa eller min msn, [email protected].
Jag hoppas verkligen vi ses igen någon dag, alle sammans..
Och med det vill jag säga att jag kommer någon dag om tio år eller så leta upp er alla och kräva en återfräff! :) X) Ni kan inte göma er! .. Eller tja.. det kan ni ju Men det blir inget kul då! Så nu får ni inte vara anonyma eller rädda, för även om jag -som mina drömar vill säga- kommer att regera över denna värld, i detta livet eller ett annat vem vet, så kommer vi att träffas igen om några år. Och om ni ser mig på någon av gatorna i så väl göteborg som stenungsung eller kungahuset i england, så vill jag att ni skriker HEJ! åt mig så jag hör och kan se er och skrika tillbaka! X)
Nu det är något som jag hoppas på. Jag hoppas också att ni alla kommer att få, om inte alla men åtminstånde få av, era drömmar inslagna. Att ni alla kommer att uppnå det ni i era hjärtan vill.



/Det var allt. Anna. Vi ses.. ;)


Hej.. några dagar försenat..

Heej. Nu så har det varit så mycket att göra och jag har menat att blogga men det har blivigt att när jag väl kommit hem så har internetet inte fungerat och det har varit sent på natten. Men nu så är jag här igen! :)
Jag tänkte skriva några snabba inlägg om det ni nu har missat.. Skara, helgen, skolavslutningen och mycket mer.. tror jag..
Men nu över sommarlovet innan gymnasiet så har det hänt mycket, trots att det bara gått nästan bara en dag.. Men mycket mer kommer självklart att hända. Jag vet ju självklart inte om jag kommer att kunna blogga om allt eftersom det är sommarlov och så, men jag ska försöka. :)

Först och främst tar vi skara.
Som ni vet så åkte vi i torstas (07.30 på morgonen kan jag påpeka, igen) - till skara sommarland.
Vi åkte långt med bussen, ca två timmar. Ja jag vet att jag borde ha tagit reda på det i förhand men jag har aldrig varit på skara förut.. så jag brydde mig inte direkt ;P
Men tur va så satte jag och jenny oss tillsammans, tur igen hadde vi när jag hadde med mig ipoden så vi kunnde se på film. Det var att välja mellan Juno och Sweeny todd, the demon barbar on fleet street.
Kom igen gissa vilken det blev! XP
Ja!! Självklart blev det Sweeny todd!! Vi han inte se hela filmen men det var för det mesta att vi inte orkade.. Trots att Sweeny todd är grymt bra, då orkade vi inte se hela filmen på en buss med en massa oväsen där det är kvavt och bara tanken på att vi klarade oss igenom ca en tredjedel av filmen på en rörande trångd, kvav buss är ganska så otrolig. :)

Här är en bild på lilla jenny när hon fotar mig på bussen.


Här posar Jenjen snyggt vid en färgglad vattenpump


Vattenfontän! :)








Poetisk pose :)


Malin och Jenny På ett mini tåg genom skara! :)




Och jenny skrattar och tar bilder - haha! I am free and you are not! hahaha!
:)

Vi hade en massa kul på skara, jag trode absolut inte att det skulle bli så som det blev. ;)
Tack och hej för mig leverpastej! //Anna!

Den sista veckan..

Hej där! :)
Det är sista veckan i skolan och det är bara flyt tills skolan slutar på måndag.
Denna veckan har det varit fantastiskt mycket chill. . Eller tja, i alla fall för oss i dokument teamet!
Ni förstår, denn här veckan är upp delad på följande viss.
Måndag, Tisdag och Onsdag är os-dagar.

Det vill säga att alla klasser i mellanstadiet, klasser 7-9, måste springa omkring och os:a och sporta i tre hela dagar!! :O Ja jag vet det låter hemskt va!?! Och det är det med!
Det var därför jag försökte och vara hema och "sjuk" de dagarna i det förflutna.
Men jag mins faktiskt att jag någon gång har varit med.

Och i år blev i räddade av vår musiklärare, Axel.
Jag, Josse (Josefin Åslund), Linn, Malin, Matilda och Jenny är detta årets dokument team. Vi fick i uppgift att filma och ta bilder av alla klasserna som deltar och alla de olika grenarna. Vi ska också vara de som håller koll på poängen om någon random person frågar. . Eller i alla fall veta var de är uppsatta. hehe..
Vi har nu filmat måndagens aktiviteter så väl som tisdags, och nu så håller vi på med den sista dagens grenar. Och samtidigt som alla turas om att filma och fota så turas vi också om med att redigera filmen, som vi sedan ska lägga ut på en blogg tillsammans med bilderna. här är en länk till sidan; osdagar.blogg.se 
Det är skit kul att filma och dokumentera allt under de här dagarna eftersom vi inte behöver, och i vissa fall inte får, vara med och sporta och os:a! :) nu det är chill.
Speciellt eftersom det är nästan det ända man gör. Att chilla, slappa och redigera film, blogg och foton. :)
Det är den perfekta avslutningen på de sista dagarna i skolan. Vem vissta att det kunda vara så här kul att jobba med skolarbetet?! 8) hahaha.

Men det är ju inte slutet på veckan eller hur?
Nä, det är det inte. Utan det finns ju självklart Torsdagen och Fredagen att tänka på.
Men oroa er ike!! ^^ För på torsdag så åker i från skolan till Skara sommarland! Och där ska vi stanna tills sent på fredag. mmm härligt va.
- Och för alla er som sitter i skolan de dagarna och kanske längre in på nästa vecka så vill jag säga, HAHA!! suck it losers!! HA!HA!HA! - (nä nu kanske jag var lite väl skadeglad. Men det ska jag faktiskt inte ha dåligt samvete för, bestämer jag!)

Men ni ska vinte vara för ledsna för ni behöver i alla fall inte gå upp klockan fem imorn för att hinna med bussen som går sju och trettio. Ja jag vet att ni kanske tycker att jag överdriver men det gör jag inte! För saken är den att jag bor borta på tjörn och för att hinna med bussen som går från storahöga skolan, som ligger något mellan Jörlanda och Stenungsund, så ska jag faktiskt det för att hinna.
Och inte nog med det. Ne, för vi ska vara tillbaka vid 19.30 på fredag kväll, men sådant blir ju alltid försenat, och så måste jag åka till mammas sffär och sitta och vänta där på henne i någon timme medan hon hjälper en av hennes gammla kompisar att göra laudgården. -Alltså att ta hand om korna och mjölka osv dett vill säga.-

Men det ska vara skönt att åka till skara ändå. X)
Men nu måste jag gå och hjälpa de andra och redigera filmen. Så vi ses efter skara, hej då.

// Anna ^^

Sex in the city and sunshine.

Igår så gick jag lite tidigare från skolan. Det var solsken med varma lätta vindar, ett helt perfekt väder för en picnik.
Jag åkte och mötte Mika vid parken bakom Biopalatset där han stod med en stor picknik korg och en fin färglad fillt. :)

Vädret var fint, det var en vacker dag för en picknik, men de nya examens studenterna var som ett stort jävla åskmoln. De var överallt och tuttade med sina bilar och på sina vagnar och skrek; "Vi har tagit studenten, vi har tagit studenten!" ...patetiskt..

Men vi lyckades att hitta en fin solig plats att ignonera de på.
Sedan tog vi en lång härlig promenad längst götakanal. :) ..mysigt mysspys..



Sen var det dags för sex in the city woho! :)
Och nej jag menar inte ... utan filmen sex in the city 2:an.

Självklart så ville inte mika med och se på den så kallade "hemska tjejfilmen!" 
 Igentligen så fattar jag inte direkt varför män absolut inte vill följa med på en, så kallad, tjejfilm.
Jag menar, jag kan följa med och se på en action film - en så kallad killfilm.
Men det stora mysteriet är så konstigt för mig. Medan vi kvinnor kan följa med på en action/ "killfilm" film så varför kan inte killar följa med oss på en "tjejfilm" ?
Snälla era action älskade matcho männ, berätta för oss, varför?
Varför är det så hemskt och farligt och plågande för er att följa med oss på en "tjejfilm"?!?

Men i alla fall så lede vår promenad till sitt snara slut.
Jag skulle på bion med min syster Sara, vi skulle möttas strax innan filmen började, men hon var lite sen så mika höll mig sällskap tills hon kom.

När vi hängt där ett tag så ringde sara och sa att hon var påväg, knapt en kilometer kvar.
Så mika och jag sa hejdå, och han gav mig en kyss.
Men inte en sådan där snabb en utan en sådan som man blir riktigt knäsvag av..
..tjejer ni vet vad jag snackar om.. ;)
Men sedan såg han hur nära Sara igentligen var, och sa hej då igen men innan han hade komit långt så skrek jag till honom att sara sett honom och att hon var honom hack i häll för att döda honom! Han blev så rädd och vände sig så hastigt att han snublade över något, jag såg inte vad det var men hans minn såg jag allt!!! XD
hahahah!! ja jag vet att det är elakt att skratta åt någon man älskar, men är inte skadegäldje den verkliga och lyckligaste glädjen?!!! XD haha!! (-förlåt mika!!, men om du skulle ha sett hur jävla rädd du såg ut så skulle du också ha skrattat..om du var någon annan..)

Sedan köpte sara och jag popckorn och dricka. Och hade det mysigt och kul. :)

Det var en helt fantastisk kväll. Jag vill verkligen göra om det snart, jag vill också tacka dig sara för en hemskt rolig kväll, och mika för att han är så förlåtande och fantastisk mot mig. XD tycker så mycket om er bådda, enormt mycket<3


// xoxo Anna. X*

Emo! ^~^

Hej! I vår skola så har vi olika namn på de olika klasserna pga vilka som går där.
Ja jag vet att det låter lite hemskt, och jag gillar inte att folk i kategorier. Men vi tar det nästan som ett skämt! -i allafall i vår klass.
Det finns fjortis-klassen, Emo-klassen m.m

Och vi är Emon-klassen. Nej det är inte för att alla är emos, utandet är för att det sinns så många alternativa i våran klass. Alla har olika stilar och alla trivs med vad vi har.
Så igår tog vi ett ploy-foto. Alla klädde ut sig till emos och posade! X) det var skit kul!
Alla blev så enade.
Till och med killarna kläde upp sig och sminkade sig.. tja alla utom en tråk som absolut inte ville sminka sig, men han kläde upp sig lite iallafall. Han tyckte nog också det var jävligt kul. ^^

Här är någraa bilder..
















Vi ses emos!! X)

RSS 2.0