;D <3


Merry Christmas! ;D

Julen, den härliga julen är snart här!
Den tiden på året som alla här längtat efter.
Men när jag säger det så menar jag förstås inte att man faktiskt längtar efter all den här hemska kylan, kala vindar, is överallt, alla olyckor som händer. . Men snön är ju faktiskt ganska så frän. . ;D.  Utan det jag menar är ju förstås alla dem där julklapparna som man i stort sätt inte har någon riktig anledning att få, MEn som jag tänker It´s all good! ;D. När det kommer till presenter dvs..  Men låt oss inte glömma den goda julmaten och allt godis, Speciellt inte chokladen!! :D MMMMmmmmmm!! Jag älskar choklad!!!
Jag tycker det är en skandal att dem vill ändra aldin-choklad-asken!! Snyffttttt!!
Men tillbaks till julen, (och den här gången ska jag försöka att inte nämna Chokladen. .snyft)
Men julen är en härlig tid eller hur? Alla är så glada, äter julmat, skrattar, drar skämt och sedan så sätter sig alla ner och ser på kalle!

(Och nu till verkligheten;
Alla som är gäster kommer in genom dörren, alla försöker att se glada ut, skakar hand och ger varandra en snabb liten kram. Alla pratar och försöker desperat att hålla uppe den fina lilla fasaden, medans alla vet att inom den senaste timmen kommer hela helvetet bryta lös!!
Någon kommer säga något som förolämpar någon, och denna personen kommer då hoppas att den andra är för korkad att fatta att det var en förolämpning som bara "råkade" slippa ut. Men icke sa nicke utan det är tydligen något med julen som gör att till och med den mest dummaste personen i hela släkten fattar när den blir förolämpad. . Gud hjälpe oss alla. .  Men i alla fall, en person blir förolämpad, personen fräser tillbaka med en elak liten kommentar om något den andra personen hade gjort mot den under året eller om hur den är kläd eller. .Etc, etc.. Ni fattar grejen va?.. I alla fall, mer och mer av festens gäster blir inslingrade i bråket,
hur? det vet jag fan inte.. Dem bara blir det.. Suck..
Genom hela middagen så sitter alla och försöker deras bästa att inte hoppa upp från deras stol och ta kål på den som har förolämpat den, Eller bara vilken person som helst som sitter runt bordet, efter som du nu vill döda dem alla. . Ett tag efter maten så sätter sig alla i soffan och ser på kalle medans de stoppar handfullar av godis i munnen och försöker småprata.
Efter någon timme när det har börjat bli mörkt eller lite efter 5, 6 tiden så jäspar någon och alla bestämmer sig för att gå hem..
Om du vill komma där ifrån så är det alltid bra om du själv eller ett litet barn gäspar, för då om föräldrarna ser det så får dem helt plötsligt bråttom att ta sig hem. .= en andeledning att gå därifrån och då säger dem något som det här;
Men oj, vad sent det blev helt plötsligt. Vi måste nog gå nu, ungarna börjar bli lite trötta.
Och om du då blir förolämpad för att dem kallar dig en unge så tänk först på det här: kan du låta det slippa undan den här gången? Eller vill du hellre vara fast där i plågornas hus i resten av ditt liv?. . Tänk Noga!!

Men i alla fall, Alla börjar sträcka på sig och gå sakta mot yttedörren, tar på sig sina utekläder och skor,
som om det skulle bli kalt på vägen till bilen?..
Alla skakar hand åter en gång och ger varandra en kram, Men glöm inte ditt leende. . .
God Jul på er alla!!
/Med kära hälsningar Anna.<3

Hej och förlåt. .

Jag har inte skrivit på ett tag och för det så säger jag förlåt mig! Snälla? Okej vad bra, (haha). .

Men nu så vill jag berätta om vad som hände igår när vi var på stan med klassen, ni förstår igår så vara vi i göteborg med klassen för att besöka en synagoga (eller en så kallade "judisk kyrka"), sedan hadde vi ca 2 timmar lunch rast att gå omkring på stan och göra vad vi ville.
Jag, Jenny och Matilda gick till Burger King och åt lunch, Jenny köpte en smaskig macka och muffins på vägen ditt för hon är ju en vegetarian. .
Sedan så gick vi på stan, vi gick till Rock House och några andra (lite udda) affärer. Jag tror att jag ska åka till Rock House någon gång nästa vecka med min syster och köpa eller designa en snygg band tröja. .

Matilda köpte en julklapp till Eric den var jätte snygg, MEn tyvärr så får jag inte säga vad det var. . (Snyfft. . Hahaha . .)
Efter det så var vi tvungna att spring ner till kopparmärran (statyn där en kille sitter på en häst. .) så att vi inte skulle komma försent öfr då skulle Ann säkert halshuga oss, men när vi väl kom dit så var alla där utan själva läraren - Ann.
Hon var den enda som var sen och samtidigt innan vi hade gått på lunch så sa hon att vi absolut inte fick komma försent för då skulle dem inte vänta dem utan dem och då skulle dem andra börja gå ändå! Men sen så är det hon som är sen!! (Ja visst, får vi halshuga henne nu. .Hehe. .>)


RSS 2.0